Hein Barthold: – Nå ønsker TV2 mer av ØIF Arendal, produsert av klubben selv! – ØIF Arendal

Hein Barthold: – Nå ønsker TV2 mer av ØIF Arendal, produsert av klubben selv!

Daglig leder i Norsk Topphåndball, Hein Barthold, er tydelig i sitt budskap til norske toppklubber. - Det samarbeidet som norsk håndball har med TV2 åpner nå for distribusjon av egenproduserte reportasjer gjort av klubbene selv. De klubbene som nå tar dette på alvor, slik som ØIF Arendal planlegger, vil få mye større synlighet på nasjonale flater i TV2s SoMe-kanaler, på TV2.no og på lineært TV, forklarer han.

ØIF Arendal har gjennom våren og sommeren stadig løftet satsingen i SoMe (sosiale medier). Og i disse dager «rigger» klubben opp «livestudio» i klubbkontorene. Målsettingen er å gjøre menigheten større og styrke engasjementet rundt klubbens trofaste fanskare. Og selvfølgelig gi klubbens kommersielle samarbeidspartnere en arena til for aktivering av sponsorater.

– Vi har fått beskjed av TV2 at de ønsker å få frem hva som skjer i klubbene. Og TV-selskapet har uttrykkelig bedt oss om å oppfordre klubbene til å sende inn video, bilder og tips om hva som skjer. Videre har de gjort det klart at TV2 vil benytte mye av dette stoffet i sine SoMe-kanaler, på tv2.no og på TV.

Muligheten til å bruke håndballens mediepartner, TV2, til å få frem saker som bygger både ØIF Arendal, klubbens profiler, sponsorer og ikke minst Arendal som by har altså aldri vært større.

– Jeg har fått med meg at ØIF Arendal har til hensikt å lage eget TV-studio. Dette vil være den perfekte anledningen til  lage slikt stoff. Og avtalen norsk håndball har med TV2 gjør at ØIF kan utnytte denne muligheten til fulle. 

Norsk Topphåndballs daglige leder understreker at det er TV-selskapet som selv vil vurdere hva som sendes, men han oppfordrer samtidig ØIF Arendal til å ha lav terskel for det som sendes inn.

– Nå skal man huske at det planlegges et håndballmix-program på tirsdager. Der vil TV2 ønske seg stoff masse stoff fra hele håndball-Norge. Dessuten vil kanalen trenge stoff rundt onsdagssendingene hvor det skal sendes kamper og være håndballstudio rundt de samme kampene. 

I tillegg til TV2s håndballnestor, Harald Bredeli, har også TV2s Mathias Skarpaas «smelt opp» dørene til klubbenes muligheter i TV-kanalen. I en e-post til håndballen står det:

«Vi i TV 2 ønsker å få frem hva som skjer i klubbene! Derfor ønsker vi at dere er flinke til å sende inn video, bilder og tips om hva som skjer. Dette vil være stoff som vi distribuerer ut i SOME-kanalene våre, tv2.no og TV. 

 For eksempel video fra trening, triks, pressemeldinger, vitser, skader, utfordringer til andre i håndball-Norge. Alt dere dere kan vise frem hverdagen deres. Gjerne spektakulære ting, men la terskelen for å sende inn ting være lav. Alt dere vil ha ut og løfte til et stort publikum. Vi har et stor ønske om å vise dere frem denne sesongen!