Marinko med go´ ord om Nærbø! – ØIF Arendal

Marinko med go´ ord om Nærbø!

ØIF Arendal har møtt Nærbø til to kamper i innledningen på årets sesong. Det første i Sør Amfi rett for turen gikk til eliteturneringen, Generation Handball, i Danmark. Det andre oppgjøret var gårsdagens NM-runde. Og Marinko har latt seg imponere over det hardtsatsende 1. divisjonslaget.

– Først og fremst må jeg berømme hele klubben, ikke minst hele den fantastiske dugnadsgjengen. Det er imponerende hvilket engasjement man merker med en gang man kommer ditt bort.

Marinko Kurtovic har tydeligvis blitt sjarmert av Nærbøs mange frivillige.

– Jeg er dypt imponert med jobben som trenerne Robbin (Rosander Haugsgjerd, red. anm.) og Rune (Haugseng, red.anm.) har gjort over flere sesonger med laget og hele teamet rundt.

– Da har satset mange år på lokale spillere. Nå har de tatt et lite grep og satset med et par-tre spillere utefra. Og det innebærer at jeg er helt sikker på at Nærbø kommer til å ligge i toppen hele sesongen. Og jeg tror også at de kommer til å kunne være et av de lagene som rykker opp.

– Er det noe jeg unner lag, trenere og klubber som satser som de gjør på Nærbø, så er det suksess og opprykk til øverste ligaen. Det ville vært velfortjent. Og jeg kommer til å ha et ekstra øye mot tabellen i 1. divisjon i år, avslutter den sympatiske ØIF Arendal-treneren Marinko Kurtovic