Ekman: – Nå starter vi opp vårt håndballakademi! – ØIF Arendal

Ekman: – Nå starter vi opp vårt håndballakademi!

ØIF Arendal har som målsetting å bli en av Nordens beste håndballklubber. Skal man klare det, må talentene få et forhånd til ØIF Arendal, Arendal og Sørlandet tidlig. Derfor har klubben startet opp med håndballakademi og ansvarlig for produktet "superweekend" er selveste Kenny Ekman.

– Vi vil invitere talentfulle ungdommer til å bli med å se hvordan det er å være elitespillere. Fra fredag til søndag byr vi på treninger med våre elitespillere og våre håndballprofiler, sosiale aktiviteter, inspirasjonsforedrag med ulike temaer. Og selvsagt med deltakelse «inside» når vi skal spille elitekamp. Noen av deltakerne kan til og med få mulighet til å være med i vårt taktikkmøte før kamp!

Det er med andre ord en unik mulighet til virkelig å komme på innsiden av norsk topphåndball.

– Foredragene vil spenne over flere mulig temaer, håndball selvsagt, forklarer Kenny. – Men også kosthold og ikke minst lagbygging. Gode lagbyggingsregler demmer opp for noe av det mest destruktive i vårt samfunn, mobbing. Dette brenner jeg for å dele med unge håndballtalenter. Og ikke minst bevisstgjøring av konsekvenser av de valg man gjør i livet.

Kenny lover at det kommer til å bli flere muligheter etter nyttår. Men frem til jul er det bare to helger ledig. Det er 3.-5. november og 1.-3. desember.

Link til ØIF Arendals SuperWeekend 

Link til forespørsel