Temaer på alle ØIF Arendals seriekamper i Sør Amfi! – ØIF Arendal

Temaer på alle ØIF Arendals seriekamper i Sør Amfi!

#LittBedreHverGangViMøtes har blitt ØIF Arendals mantra. Og nettopp det er det Reidar, Marianne, Brit og Linda skal sørge for. De har som målsetting å bringe flere arendalitter og sørlendinger til Sparebanken Sør Amfi. Nå er det prosjektledere for hver sin kamp og hvert sitt tema høsten 2017!

Allerede 9. september, på selveste sesongåpningen på hjemmebane, kommer første tema, Nidelvcup. – Kampen er flyttet fra søndag til lørdagskveld, forteller prosjektleder Marianne. Det er hun som koordinerer samarbeidet mellom ØIF Arendal og nettopp Nidelvcup.

– Alle deltakerne i Nidelvcup blir påspandert billetter til serieåpningen, forklarer hun. Det er ØIF Arendals sponsor for utvikling, J.B. Ugland Eiendom som har tatt på «spander buksene». Det offensive eiendomsselskapet som har «stolthet i å utvikle» som visjon, vil også by på utviklingsmuligheter for den oppvoksne håndballgenerasjon (!)

– I tillegg til billetter, vil yngre lag i turneringen få mulighet til å være kampens flaggbærer og innløpere. De vil få mulighet til å løpe inn med sine store forbilder.

Men samarbeidet stopper absolutt ikke der.

– I pausen blir det en talentkamp. Under turneringen vil det være en jury som skal finne frem til de rette talentene i forskjellige lag. De samles på to talentlag og skal spille oppvisningskamp i pausen på elitekampen, forklarer Marianne. 

ØIF Arendal håper på 500 – 1 000 ekstra tilskuere fra Nidelvcup. Og etter kampen blir det satt opp busser til Nidelvdisco i Nedeneshallen! Senere i høst blir det andre temaer, oktoberfestival (prosjektleder Reidar), korkamp (prosjektleder Brit), haloweenkamp (prosjektleder Linda), venners-venner-kamp (prosjektleder ikke klar ennå), NHF region Sør/vest (prosjektleder NHF), julekamp (prosjektleder Svermen).