Fullsatt sponsortur til EM i Kroatia! – ØIF Arendal

Fullsatt sponsortur til EM i Kroatia!

Vi er fremdeles i august måned. Men sponsorturen til herrenes håndball-EM i Kroatia er allerede utsolgt. Den 30 "manns" store troppen som reiser nedover 12. januar og kommer hjem 15. samme måned er fullsatt i følge arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

ØIF Arendal har tradisjon for å reise med en sponsordelegasjon til internasjonale herremesterskap. Og ny tur er planlagt til EM som går i Kroatia i januar 2018. Det har vært rift om plassene, skal vi tro Per Carsten.

– Sponsorene er ivrige om dagen. Spesielt morsomt er det at turen er utsolgt uten en eneste påminnelse. Alle 30 plassene gikk med det samme, forteller han.

Turen er en blanding av sosial mingling og nettverksbygging. Målet er selvsagt at god sosial omgang rundt håndballmesterskapene skal lage grobunn for relasjoner som kan gi forretningsmessige samarbeid i fremtiden. På den måten håper ØIF Arendal at klubbens arenaer skal bli verdifulle for sponsorene.

– Vi registrerer med stor glede at det er mange nye deltakere som ikke har vært med oss på slike turer før. Det gjør det gjør sesongens tur ekstra spennende. 

– Vi bygger reisen på lest fra foregående 3-4 årene. Og med fantastisk hjelp og godt samarbeid med Reidar Christensen som festgeneral. Blir det alltid suksess. Reidar tar seg av alt det trivielle på plassen. Han reiser på forhånd og legger opp løypa. Han har også med seg  Johnny Sandåker som er en garanti for god stemning.

Og for alle som ikke blir med den glade gjengen på tur, er det bare å holde et ekstra øye med TV-ruta. Plutselig dukker det opp noen kjente supportere når Norges spiller.