Flerkameraproduksjon fra ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Flerkameraproduksjon fra ØIF Arendal!

ØIF Arendal kommer nå igang med flerkameraproduksjon på våres direktesendinger på Facebook! Første gang dette testes er

ØIF Arendal har hatt en større satsing på sosiale medier, det har nå resultert i at vi kommer til å kjøre flerkameraproduksjon på mange av våres livesendinger. Vi kommer til å teste dette ut allerede i dag når vi skal spille NM kamp mot Urædd i Porsgrunn kl 19:00. Daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen sier i en kommentar: – Vi er sannsynlig første klubben i Europa eller verden som begynner med flerkameraproduksjon på livesendinger! Så følg med på facebook sidene våres!

Med flerkameraproduksjon får vi seerne en enda bedre opplevelse når de ser direktesendinger på våres facebook sider!