Sondre Paulsen har blitt pappa! – ØIF Arendal

Sondre Paulsen har blitt pappa!

Kristina Egeberg Paulsen og vår egen Sondre Paulsen fikk lørdag en flott kar, Mathias, en drøy måned før tiden. Så langt er det ikke varslet om det er en venstrehendt krabat, men det opplyses at han allerede har strekt seg 47 centimeter og 2 930g muskler, alt i følge den stolte faren.

Rekrutteringen ivaretas på beste vis i ØIF Arendal. Og særlig de venstrehendte er det viktig at blir reprodusert. At Kristina Egeberg Paulsen nedkom en snau måned før tiden, ryktes det at er en avtale med Marinko Kurtovic. I den skadesituasjon som klubben er midt oppe i, var det jo ønskelig å ha med Sondre på E-cup kampene. Det kunne vært vanskelig om Mathias hadde bestemt seg for å vente til terminen..

Her er hva den stolte pappaen selv skrev på sin Facebookside for kort tid siden:

«Lørdag morgen kl.11.10 var tålmodigheten slutt og lille Mathias kom til verden, drøyt en måned før tiden. Han har allerede rukket å bygge på seg 2930g muskler, og er 47cm lang! Mamma Kristina Egeberg Paulsen slutter aldri å imponere, og har levert verdens flotteste gutt!»
En stor gratulasjon til alle tre fra alle oss i ØIF Arendal!
Hurra, hurra, hurra!