Luka og Kroatia til bronsefinale i VM! – ØIF Arendal

Luka og Kroatia til bronsefinale i VM!

Det er uomtvistelig en fantastisk ressurs som ankommer Arendal 24. august for å ta fatt på rekruttarbeidet i Arendal. Nok en gang har han ført Kroatia til noe stort på yngre siden. Riktignok ble Spania nummeret for store i semifinalen, men i morgen spiller Kroatia bronsefinale!

Det er nok mange spente håndballtalenter som sitter i Arendal å venter på treneren «sin» nå. Ikke så rart. Luka Panza har lagt for vane å hente medaljer med Kroatias rekrutteringslag over en årrekke. Og nok engang leverer den sympatiske treneren fantastiske resultater, bronsekamp i morgen søndag.

Å bli trent av en slik kapasitet, kan gjøre selv mer meriterte spillere enn yngrespillere i Arendal litt «mo» i knærne. Og nå er det bare en halv uke så er han på plass.

Vel, riktig nok skal han spille en bronsefinale i ungdoms-VM først. Den går mot Danmark som tapte stort for Frankrike. Luka Panzas Kroatia tapte sin semifinale med to mål, 24-26. Til pause stod resultatet akkurat halvparten, 12-13.

Bronsefinalen spilles i morgen, søndag