Anders Skiaker Myhra vikarierer for skadet Munk! – ØIF Arendal

Anders Skiaker Myhra vikarierer for skadet Munk!

ØIF Arendal har funnet en vikar for skadde Jesper Munk. Det er strekspilleren Anders Skiaker Myhra (35 år) som har takket ja til å bistå de sorte og røde fra Sørlandet i det som blir et 2-måneders oppdrag, frem til litt ut i oktober måned. - Jeg ser veldig frem til å spille i ØIF Arendal. Det er en klubb med høy kvalitet og høye målsetninger, dette blir morsomt, forklarer Anders selv.

Selv om oppdraget er kortvarig, blir det intenst og ikke mindre enn 8-10 potensielle kamper kan han få ut av vikariatet. Kamper i både NM, E-cup og seriespill. Og med ØIF Arendal suksess i årets sesong, kan det bli «andeler» i titler for den velvillige vikaren.

– Jeg har ikke trent under ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic tidligere. Det er en trener jeg har stor respekt for og jeg liker veldig godt stilen hans. Dette ser jeg veldig frem til, sier hovedpersonen selv.

Marinko Kurtovic forklarer hvordan klubben har kommet i kontakt med det sterke strekspilleren. – Det var Asle Gran som ga meg et tips om at Anders Skiaker Myhre kunne være aktuell. Og jeg tente på ideen med det samme. Deretter gikk det raskt og nå er han klar for et vikaroppdrag. 

Anders Skiaker Myhra er til daglig personlig trener. Og selv om han ikke har trent håndball i sommer, så har han trent godt for å holdt seg i form.

– Han har en voldsom innstilling til det han holder på med. Hans rutine vil bli verdifull for oss. Han er tøff i forsvar og bevegelig fremover. Det passer godt inn i laget, forteller ØIF Arendal-treneren videre. 

Anders Skiaker Myhra bor i Bærum og får et spesialtilpasset treningsopplegg. Og vikariatet tjener flere hensikter. – Det viktigste nå er at Jesper ikke skal stresse i sin skadesituasjon. Nå har vi fått på plass en god vikarløsning. Det gjør at han kan bruke den tiden han trenger på å komme tilbake fra skaden. Slik sikrer vi oss at han ikke får noen tilbakefall.

Her er litt mer om PT Anders Skiaker Myhra

Anders Skiaker Myhra klar for Drammen

Håndball CV:
Drammen 2014/2015 og 2015-2016
Follo 2013-2014
Bækkelaget 2010/2011, 2011/2012 og 2012/2013
Follo 2007/2008, 2008/2009, 2009/2010
STIF 2006/2007
NIT/HAK 2000 – 2006
Moderklubb Gran HK

Meritter:
Bronse med BSK 2012/2013
Cupfinale Follo 2011
E-Cup Stif 2006-2007
E-Cup NIT/HAK 2 sesonger
U og J landslag for Norge