Populære håndballprofiler på Maxis kjøpesenter – ØIF Arendal

Populære håndballprofiler på Maxis kjøpesenter

Litt før det hele skulle starte var Sebastian Kristiansen på plass for å score det første målet på Oleg Macharashvili og samtidig sikre seg den første softisen. For alle som deltok ØIF Arendals sponsoraktivitet hos Maxis fikk softis!

ØIF Arendals sponsor, Maxis kjøpesenter med senterleder Janicke Jacobsen, inviterte lørdag til ballongslipp. Og i den forbindelse stilte ØIF Arendals, Kenny Ekman, Oleg Macharashvili og Martin Lindell på sponsordugnad. Med medbrakt håndballmål og håndballer inviterte de små barn til å forsøke å score.

Og først ute var Sebastian Kristiansen, faktisk litt før det hele skulle i gang.

– Han hadde en flott skuddarm, kommer det med et smil fra Oleg som for dagen hadde gjort målvakt av seg. Sebastian hadde nettopp «fyrt av» et skudd som suste inn til venstre for den litt «trege» målvakten…

Og godt fornøyd med sin håndballprestasjon forsvant den lille gutten avgårde med mamma og senterleder Janicke, nå var det nemlig softis å få hos bakeren på senteret!