Maxis øker, forlenger og arrangerer ballongslipp med ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Maxis øker, forlenger og arrangerer ballongslipp med ØIF Arendal!

Sentersjefen på Maxis, Janicke Jacobsen, er fornøyd med samarbeidet med ØIF Arendal. Så fornøyd at nå ønsker hun seg mer. - På lørdag arrangerer vi ballongslipp på kjøpesenteret. Der får vi besøk av noen av ØIF Arendals spillere, røper hun. -De skal være med å arrangere ballkonkurranser for de små. Og det blir is til alle som deltar. Det lover den populære sentersjefen! - Dessuten kan du vinne sesongkort til ØIF Arendals kamper!

Maxis kjøpesenter har nettopp reforhandlet samarbeidsavtalen med ØIF Arendal. Kjøpesenteret har økt sitt engasjement fra «støttespiller» til bronsesponsor. Med med den økningen i engasjementet, blir det mer «samhandling». Den første aktiviteten som skal gjennomføres er søndagens ballongslipp.

– ØIF stiller med 2-3 spillere. Og de skal arrangere konkurranser for de minste barne, forteller Janicke. Og hun lover softis fra baker Jørgensen til alle barn som deltar. Spillerne er på senteret fra kl. 12 til kl. 15.

Det blir også mulighet til å vinne sesongkort og mange andre gavekort i ballongslippet som skjer kl. 15.00.

– Jeg har vært rundt hos noen av de andre sponsorene til ØIF Arendal. Og de har vært så positive. Stilt opp med flotte gaver til selve ballongslippet, hør bare her, sier hun entusiastisk.

– Gromstad Auto har stilt med gavekort på EU kontroll verdi kr 765,-, Fargerike Christensen på Stoa med gavekort på gulv verdi kr 1000,-, Pedersen Autopark stiller med gavekort på bilvask, Flow Bredesen VVS AS med gavekort på kr 500,- i rørleggerarbeid, og ferdig Mat Gavekort på 2,5 kg Torungen fiskesuppe! Og selvsagt blir det 4 sesongkort for alle hjemmekamper til ØIF Arendal Elite, skryter hun engasjert.

– Og selvsagt blir det mange flotte gavekort fra firmaene her på senteret. Så på lørdag er det bare å at en tur for en god handel og kanskje noen overraskelser, skryter Janicke forventningsfull.

Så da er oppfordringen til alle i ØIF Arendal familien gitt – på lørdag tar vi turen innom Maxis kjøpesenter mellom kl. 12 og kl. 15!