Marinko Kurtovic: – Åsmund er i ferd med å «knekke» målvaktskoden! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Åsmund er i ferd med å «knekke» målvaktskoden!

- Åsmund har vært her i alle tre årene jeg har ledet ØIF Arendal. Jeg har aldri sett han så god som han viser seg nå. Vi er i ferd med å få en målvaktsduo som kan bli ekstremt bra til sammen, Marinko Kurtovic er full av lovord om Åsmund Vaaje Strat. Målvakten som inntil nå ikke har klart å ta det siste steget opp for å utfordre klubbens førstemålvakter. I løpet av sommeren har det imidlertid skjedd spennende saker.

– I disse dager leverer Åsmund akkurat som jeg har ventet på. Han har et stort potensiale, det er vi i ferd med å få ut. Han er på vei til å «knekke» målvaktskoden. Jeg er veldig fornøyd med det arbeidet han har lagt ned og måten han har taklet den usikre målvaktsituasjon i laget på. Dette lover godt. 

Marinko er ikke helt sikker på hva som har skjedd. Men i klarer å få han til å spekulere litt.

– Normalt er det slik at når jenter får barn, kommer de tilbake i idretten med større selvtillit og en litt annen tilnærming til sporten sin. Det ser jammen meg ut som om Åsmund har fått noe av samme effekten. Kanskje har nye perspektiver i livet, hjulpet han også i målet? Det kan virke som han har fått en helt annen ro. Uansett hva det er, så er jeg mektig imponert.

En ting som er helt sikkert er at hele klubben, ja hele byen ønsker at den sympatiske målvakten skal lykkes. Mye fordi det gavner ØIF Arendal som klubb, men vel så mye fordi man unner Åsmund å lykkes. Han har lagt ned en fantastisk stykke arbeid over flere sesonger. Og som han selv beskrev tidligere – Jeg har vunnet mest og spilt minst

Marinko Kurtovic:
Åsmund blir bedre og bedre hver dag

Agderposten:
Jeg har vunnet mest, spilt minst