Tap mot Bjerringbro-Silkeborg – ØIF Arendal
Oleg Macharashvili, bilde er fra fjorårets sesong. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Tap mot Bjerringbro-Silkeborg

Andre kamp i Generation Handball endte desverre også med tap.

Etter fem minutter var spilt, hopper Oleg Macharashvili opp og setter inn ett langskudd og ØIF Arendal leder 2-1. ØIF Arendals nyinnkjøpte målvakt Uroš Tomić starter kampen i buret med en kjemperedning. femten minutter spilt og danskene får straffekast og stillingen blir 7-3 til Bjerringbro-Silkeborg. Etter tjue minutter spilt reduserer Eirik Heia Pedersen til 5-9. Uroš Tomić. prøver seg på noen lange baller over Bjerringbro-Silkeborg spillere men få av de går til en ØIF Arendal spiller. Tjuvefire minutter spilt og Bjerringbro-Silkeborg får straffekast og øker ledelsen 6-11. ØIF Arendal går til pause på stillingen 7-14.

I andreomgang kom også prøvespilleren Marco Dzokic inn for ØIF Arendal, Kennet Pedersen setter inn 8-15 målet fra syvmeteren. ØIF Arendal startet andreomgang med to tekniske feil etter fire minutter, noe som var gjengangeren i første omgang for ØIF Arendal. ØIF Arendal slet også i andre omgang, mange skader og nye spillere så ble det mye feil mot et veldig godt Bjerringbro-Silkeborg. ØIF Arendal tapte tilslutt 17-29.

Neste kamp er imorgen kl 15:00 mot Randers HH, kampen sendes på våres Facebook sider.