HK Malmö ble for sterke for ØIF Arendal – ØIF Arendal
Abdelkader Rahim og Marco Dzokic to prøvespillere.

HK Malmö ble for sterke for ØIF Arendal

ØIF Arendal spilte i dag andre kamp i oppkjørigen og første kamp i Generation Handball. HK Malmö har en gammel kjenning i Binai Aziz som tidligere har spilt for Bodø HK.

ØIF Arendal startet kampen veldig bra og ledet 6-3 etter ti minutter var spilt. Det var nyervervelsen Uroš Tomić som startet kampen i buret. HK Malmö tok timeout da det var tretten minutter spilt, da ledet ØIF Arendal med fire mål, 9-5! Josip Vidović vartet opp med en flyger til Sondre Paulsen når tjue minutter var spilt og stillingen ble 12-11 til ØIF Arendal. I mellomtiden hadde ØIF Arendal byttet på mange spillere og forsvaret og keeper hang ikke helt sammen. ØIF Arendal lå bak med tre mål til pause, 14-17.

– 17 mål bakover ikke akseptabelt, sa Martin Lindell i pausen under våres direktesending på Facebook.

Andre omgang starter med et bang og en HK Malmö spiller blir lagt i bakken av August Baskår Pedersen, det er ulkart hva dommeren dømmer men kommentator sier han fikk rødt kort!
«August har en liten badboy i seg» sier kommentator for dagen Kenny Ekman. Ettersom dette er en treningskamp så får August Baskår Pedersen inn etter to minutter på benken. Åsmund Vaaje Strat startet andre omgang og vartet opp med noen kjemperedninger i åpningsminuttene. ØIF Arendal har også med to prøvespillere som begge fikk spille mye av kampen, det var Abdelkader Rahin som er franskmann og Marco Dzokic som er spanjol. Etter elleve minutter spilt av andre omgang var stillingen 18-24 etter ett herlig underarmsskudd fra Oleg Macharashvili. ØIF Arendal lå under 19-26 på det meste i 2. omgang, før avstanden ble krympet til to mål 24-26. ØIF Arendal tapte tilslutt 33-28.

Neste kamp er til Fredag kl 16:00 mot Bjerringbro-Silkeborg, denne kampen vil bli som alle andre, sendt live på Facebook sidene våres!