Treningskamp mot Nærbø i Sparebanken Sør Amfi på mandag! – ØIF Arendal

Treningskamp mot Nærbø i Sparebanken Sør Amfi på mandag!

Det blir anledning til å se ØIF Arendals nye spillere, både målvakten Uros Tomic og linjespilleren Jesper Munk, i treningskamp mandag kl. 17.00. Motstander er Nærbø, en klubb som var nær å klare å kvalikkspill til eliteserien forrige sesong. - Det er befriende med en avkobling i den harde treningshverdagen, forklarer Mainko Kurtovic. Det er gratis entré og i hallen holder Ole Aasen kafeteriaen oppe.

– Vi møter et ungt og fremadstormene Nærbø som har ambisjoner om å bli et elitelag på sikt, det forklarer ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic. – Laget fikk en reell forsterkning midt i forrige sesong i det Steffen Stegavik kom til klubben.

Steffen Stormo Stegavik (født 30. november 1983) kom til Nærbø Idrettslag i 2016. Han har tidligere spilt i Heimdal HåndballklubbElverum HåndballDrammen HåndballklubbKolstad Idrettslag og HCM Minaur Baia Mare. Stegavik er 183 cm høy og veier/veide 85 kg. Stegavik giftet seg med håndballspilleren Camilla Herrem i Sola kirke  i juli 2013. Han debuterte på Norges landslag mot Kroatia 28. juli 2004. 30. november i fjor signerte han altså for mandagens morstander Nærbø Idrettslag.

– For vår spillegruppe er det befriende å få en treningskamp midt i den tunge treningsperioden vi er inne i. Og det blir sikkert morsom for publikum å kunne se våre nyervervelser i aksjon, forklarer Marinko.

Ikke alle spillerne vil delta i kampen. Det er fremdeles endel av dem som holder på å restituere fra skader/operasjon. Dessuten er Sander Løvlie Simonsen avgårde på landslagssamling med 1998-landslaget.