Pål-Erik Aune Gundersen blir snart ØIF Arendals nettredaktør! – ØIF Arendal

Pål-Erik Aune Gundersen blir snart ØIF Arendals nettredaktør!

For en liten stund siden annonserte ØIF Arendal etter medarbeidere til klubbens SoMe-satsning. Kenny Ekman er ansatt i deltidsstilling i klubben for bl.a. å jobbe med Instagram og Snapchat. Kenny har også fått med seg Martin Lindell og Jesper Munk. Og nå kommer også Pål-Erik Aune Gundersen inn i SoMe-teamet som virkelig begynner å ta form.

Pål-Erik Aune Gundersen er en ivrig ØIF Arendal-supporter. Og sammen med sin mor var han på alle klubbens hjemmekamper forrige sesong. Til daglig går han på Sam Eyde Videregående skole som ligger vegg-i-vegg med Sparebanken Sør Amfi. Der har han bl.a. gått på Medier og kommunikasjon så nå får han rikelig med muligheter til å teste ut sine kunnskaper.

Pål-Erik er generelt aktiv og interessert i sosiale medier og nettsider og har bl.a. laget nettsiden til Sørfjell (link)

– Jeg syntes sosiale medier er alfa omega når det gjelder å skape engasjement, noe jeg har savnet i ØIF Arendal er aktivitet på sosiale medier. Jeg syntes det er morsomt at dette tas tak i nå og jeg har veldig lyst til å bli med på satsingen.  Jeg vil si at jeg brenner for sosiale medier og ØIF Arendal, forteller ØIF Arendals nye SoMe-medarbeider.

Velkommen på laget til Pål-Erik, vi gleder oss til å få din hjelp til å bli litt bedre hver gang vi møtes!