ØIF Arendal med mer kontorplass i Sparebanken Sør Amfi – ØIF Arendal

ØIF Arendal med mer kontorplass i Sparebanken Sør Amfi

Det har vært krevende med for få kontorplasser for ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi. Nå har imidlertid Arendal Eiendom KF hjulpet på med en midlertidig løsning som har gitt bedre løsninger for håndballklubben. Og gladest av alle er klubbens hovedtrener, Marinko Kurtovic, som endelig har fått seg en kontorplass.

– Jeg har vært lovet en kontorplass i 3 sesonger, endelig er den på plass, skryter Marinko Kurtovic lattermild.

Nå har han flyttet inn på klubbrom «innkast» som ligger på «baksiden» av kafeteriaen. Altså der hvor klubben også har hatt noen av VIP-gjestene til kamp. Disse kommer til å få nytt tilholdssted når sesongen starter.

– Her skal jeg dele kontor med daglig leder (Bjørn-Gunnar) og med vår nyansatte rekrutt-trener (Luka Panza). Det er virkelig flott at dette er på plass, selv om det enn så lenge er en midlertidig ordning.

At treneren har savnet kontorplass legger han ikke skjul på.

– Det er klart at det vil gjøre samhandlingen internt i klubben mye bedre når også vi på sport har kontorplasser i klubben. Dessuten får jeg et fint sted å invitere spillere til en-til-en prat. Dette blir bra. ØIF Arendal er i utvikling.