Oleg Macharashvili klar for ny sesong i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Oleg Macharashvili klar for ny sesong i ØIF Arendal!

Det har vel ikke vært den aller største hemmeligheten, men nå er det offisielt. ØIF Arendals kraftspiller, Oleg Macharashvili, er klar for ny sesong i røde og sorte drakter. Han kom til Arendal rett for overgangsvinduet lukket 1. februar denne sesongen og var med på å spille klubben frem til sluttspillfinale. Nå er har klar for mer suksess med klubben han har blitt så glad i.

Oleg Macharashvili kommer opprinnelig fra Ukraina. Han er født 11. september 1986 og har altså rukket å bli 30 år gammel. Han er venstrehendt og bekler høyre bakspiller posisjon. Han er også en svært så solid forsvarsspiller.

Oleg kommer fra byen Zaparizhye langt øst i Ukraina, bare noen titalls mil fra området hvor konfliktene mellom pro-russiske og ukrainske styrker.

Les intervju han har gjort med Agderspoten her

Oleg har spilt i både Polen og Romania. Men flest sesonger har han for den ukrainske storklubben ZTR Zaporozhye. Han har spilt både EHF-cup og Champions League for samme klubb. Han har i yngre dager også spilt Challengecup for Burevestnik fra Ukraina.

Nå er han klar for ny sesong for ØIF Arendal.