Tidlig E-cup deltakelse skaper hodebry for Per Carsten! – ØIF Arendal

Tidlig E-cup deltakelse skaper hodebry for Per Carsten!

Med ØIF Arendal opprykk til EHF-cupen og tilhørende tidlig start i E-cup, må det ryddes plass i en allerede trang kalender. - Vi har fem kamper og en turnering som skal inn i et tidsvindu på 14 dager. I tillegg har vi en sponsor kick-off. Vi har ikke løsningene ennå, men det skal vi få på plass, forklarer ØIF Arendals arrangementssjef og sportskoordinator Elite, Per Carsten Michelsen.

Sesongpremieren skulle være hjemme i Sparebanken Sør Amfi mot Falk Horten den 9. september. Den kampen må flyttes. For på det tidspunktet skal, mest sannsynlig, ØIF Arendal spille siste og avgjørende E-cup kamp mot Esch fra Luxemburg. Og med det starter utfordringene.

– Helgen 2.-3. september skal vi spille NM runde 3. Den må flyttes. Reservedato for Falk-kampen er onsdag 6. september. Hvilket betyr at NM-runde 3 kampen må spilles tidligere. Kanskje onsdag 30. august, undrer Per Carsten. – Dog er NM-runde 2 søndag 27. august. Den skal vi spille mot Urædd. Kampen står i dag oppført samme helg som vi skal spille cup i Kragerø. Forhåpentligvis får vi flyttet denne tidligere i uken.

Han har litt av et puslespill å legge. For i tillegg til alle kamper som skal plasseres, så skal det være et kick-off. Og ØIF Arendal jobber iherdig med planer om å «fylle» Sør Amfi til kamper. Da lager slike ekstraordinære kampflyttinger mange nye utfordringer.

– Vi skal finne gode løsninger. Det arbeidet starter med å prate med alle involverte. Jeg håper å ha en løsning å presentere som senest i neste uke, forklarer han optimistisk.

Vi andre får sitte «rolig i båten» og avvente til alle avklaringer som må på plass, finner sin løsning.