Tidligere E-cup finalist i første runde EHF-cupen! – ØIF Arendal

Tidligere E-cup finalist i første runde EHF-cupen!

Det er en svært erfaren E-cup motstander ØIF Arendal har trukket i første runde i kommende sesongs EHF-cup. Første gang klubben spilte E-cup er helt tilbake til 1993/94 sesongen. Og siden den gang har de spilt E-cup nesten hver eneste sesong frem til i dag. Og sesongen 2012/2013 spilte de finale i Challangecup! Det er ingen lettvekter ØIF Arendal har trukket.

Det er nok mange som automatisk tenker at motstander fra Luxemburg er en «drømmetrekning». Da har man blitt «fartsblind». HB Esch har en rutine i E-cup sammenheng som ØIF Arendal virkelig mangler. At klubben spilte Challangecup-finale mot SKA Minst i sesongen 2012/2013 viser noe av potensialet i klubben. Dette kommer ikke til å bli en enkel oppgave for våre gutter.

Link til HB Esch hjemmesider 

Klubben vant sluttspillet i Luxemburg ganske solid:


 I grunnserien «lugget» det imidlertid noe mer:

 

Her kan du se klubbens tidligere prestasjoner i E-cup-sammenheng: