Har du lyst til å løfte ØIF Arendal til Champions League-nivå i sosiale medier? – ØIF Arendal

Har du lyst til å løfte ØIF Arendal til Champions League-nivå i sosiale medier?

ØIF Arendal har startet en offensiv satsing i sosiale medier. Og klubben er ambisiøs på videre utvikling. Nå søkes dugnadsmedarbeidere til utvikling på svært mange forskjellige plattformer. Kunne du tenke deg å jobbe med Twitter? Instagram? SnapChat? På nettsidene? Vimeo? Google+? Facebook? YouTube? Linkedin? Da trenger vi deg på laget! For nå vi vi ha en ansvarlig for hvert av de sosiale mediene!

– Først og fremst søker vi en «sjef» til hver av de sosiale mediene. En eller ei som ønsker å ta 100% ansvar for det ene sosiale medie og gjøre klubben knakende god. Kanskje bygge opp en egen «redaksjon» med andre venner/fans som vil være med på å utvikle noe helt nytt, det forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. Hans ønsker seg stort engasjement i og rundt klubben. Både på kampdager og mellom kampene.

– Skal man bli best på banen, må man være best utenfor banen. Sosiale medier er en av de aller viktigste plattformer for ØIF Arendal. Se på alle store stjerner, være seg i idrett eller i musikk. Satsingen i SoMe er enorm. Og vi har bare så vidt kommet i gang. ØIF Arendal må gå i front i håndballfamilien. Det er vi som må gå opp «løypene» i norsk håndball. Vi har ikke tid til å sitte i passasjervognene, vi må være selve lokomotivet.

– Skal vi klare det trenger vi ressurser. Personer som brenner for sosiale medier eller som brenner for ØIF Arendal. Noen som har lyst til å være med på å «bryte lydmuren» innenfor disse områdene. Nå håper vi at det er mange som tar kontakt. Være seg om man ønsker å være den som har ansvaret eller man ønsker å være endel av  vår SoMe «redaksjon», forklarer han.

Hva skal de som er interessert gjøre? – De skal ta kontakt med meg. Fortrinnsvis sende en e-post til: bg@oifarendal.no eller ringe meg på 458 49 029. 

Og han lover spennende tider om nok folk vil hjelpe.

– Ja, er du gal. Selvsagt blir det spennende. Eller hva synes du? Vi ser for osss SnapChat briller på Marinko Kurtovic fra benken. 360-kamera i sekretariatet. Livestream fra treninger, reiser og kamper. Og masse spennende som vi ennå ikke har klart å tenke ut. Men med de retter folkene rundt oss, skal vi gå opp løypene. Det kan jeg love, kommer det til rugende latter.

Dessuten får alle som vil være med mulighet til å jobbe med Kenny Ekman. – Det er helt korrekt. Kenny er ansatt i administrasjon. Og han kommer til å hjelpe en hel masse med innholdsleveranser på flere av de sosiale mediene. Vi er en eneste stor familie og nå håper vi at det er mange som har lyst til å melde seg på.

Så da vet dere hva dere har å gjøre: send en e-post til bg@oifarendal.no

ØIF Arendal søker altså på dugnad:

Facebookredaktør
Twitterredaktør
Instagramredaktør
SnapChatredaktør
Nettsideredaktør
Google+redaktør
Vimeoredaktør
YouTuberedaktør
Linkedinredaktør

Samt en hel redaksjon til å hjelpe med innholdsleveranser!