Miljøbevist Jesper Munk på plass i Arendal – valgte Golf GTE fra Gromstad Auto! – ØIF Arendal

Miljøbevist Jesper Munk på plass i Arendal – valgte Golf GTE fra Gromstad Auto!

Han har nesten ikke rukket mer enn å få flyttelasset til Arendal før han gjør som mange av ØIF Arendals spillere, velger miljøvennlig "plug-in-hybrid". Og selvsagt ble det en Golf GTE levert av klubbens sponsor Gromstad Auto og VW-forhandler. På bilde er Sascha Juul, Jesper samboer som skal spille i Grane og salgssjef Lars Gommerud.

Jesper Munk er på plass i Arendal sammen med sin samboer Sascha Juul. Flyttelasset er nettopp kommet og håndballparet er i ferd med å flytte inn i leilighet på Bjobekk. Fellestreningene starter ikke i Arendal før mandag, men Jesper ønsker å akklimatisere seg før det braker løs. Nå er både han og Sascha, som skal spille for Grane, i gang med den tunge egentreningsperioden.

Men midt i all flytting og trening er det tid for å hente nykjøpt Volkswagen Golf GTE, plug-in-hybriden som har blitt så populær.

– Vi er både glade og stolte av at ØIF Arendals spillere velger Gromstad Auto og våre biler, det krydrer et godt samarbeid, sier salgssjef for Volkswagen Lars Gommerud. Det er han som har gleden av å levere ut den flotte bilen.

– Vi har hørt mye godt om Gromstad Auto som billeverandør av de andre gutta på laget, så dette var et enkelt valg, skryter dansken. Dessuten ser vi fordelen av å bruke klubbens sponsorer når vi handler. Vi må jo vise dem samme lojalitet som de viser ved å sponse oss.

Vi lover å komme tilbake med utfyllende sommer intervju med den hyggelige dansken som gleder seg til å møte laget! – Jeg skal leve min håndballdrøm i Arendal, er noe av det han har fortalt oss!