Kanskje du kan hjelpe Per Egil å hjelpe ØIF Arendal? – ØIF Arendal

Kanskje du kan hjelpe Per Egil å hjelpe ØIF Arendal?

Han er Svermen styremedlem og ØIF Arendal supporter på sin hals. Nå har han også fått ny tittel, han er en av ØIF Arendals "trivselsambassadører" under "sjefs-trivselsambassadør Astri Smedsrud. Og som trivselsambassadør skal han hjelpe nye spillere å komme vel til rette i Arendal. Nå trenger han din hjelp! Nå trenger han en masse utstyr til en spiller som har leid umøblert leilighet og som trenger det meste!

– Det er en av klubbens spillere som har flyttet fra møblert bopel til umøblert bopel. Derfor trenger han å «møbleres» opp, ler Per Egil. Og det er ikke en kort liste med ting han bringer til torgs (se nedenfor).

– Det er endel vi trenger. Og fortrinnsvis ønsker vi å få ting som folk ikke har brukt for, men ønsker å gi bort til en god sak. Vi kommer gjerne og henter. Det er bare å ta kontakt med meg, forteller Per Egil.

Og Per Egil treffer du på følgende telefonnummer:  92 68 75 92 eller e-post peggywestin@outlook.com

1)SENG(2)

2)NATTBORD(2)

3)SOFA

4)GARDEROBE (2)

5)SALONGBORD

6)TV

7)TV BORD

8)KJOKKENBORD

9)STOL

10)HYLLE

11)MIKROBØLGEOVN

12)VANNKOKER

13)LENESTOL

14)STØVSUGER

15)TØRKESTATIV

16)GARDINER

17)DYNE

18)PUTE (4)

19)TEPPE

20)KLESHENGER

21)KJOKKENUTSTYR(STEKEPANNE,KJELE,BESTIKK,OSV…)

22)VARMER

23)BRENSEL