«Første laget» til Danmark for å hente Jesper Munk til Arendal! – ØIF Arendal

«Første laget» til Danmark for å hente Jesper Munk til Arendal!

I ØIF Arendal gjør man alt man kan for at nye spillere skal trives når de kommer til klubben. Og selvsagt hjelper man til med flyttelasset! Og når man gjør det, da sender man selvsagt "første laget" på tur. Trygve Røisland, Peder Brannmann og Roger Handaa.

Jesper Munk og hans samboer Sasha (skal spille for Grane-damene) ønsker å komme til Arendal litt tidligere enn oppstartstidspunktet for fellestreninger. Mest for å akklimatisere seg litt på Sørlandskysten før det hele «braker løs». Og da er det selvsagt et flyttelass som skal på plass.

– Dette har vi gledet oss til, forteller reiseleder Peder. – Ja, grugledet oss, kommer det lattermildt.

Gutta synes det er moro å være på tur i klubbens tjeneste. Selv om det krever sin tid.

– Vi reiste fra Arendal til morgenen i dag, forklarer Trygve. – Nå er vi på vei til Oslo. Der blir det ferje til København og så en svipptur for å hente møbler og utstyr til våre nye håndballvenner. Hjemme er vi nok først på tirsdag. Men vi koser oss på tur.

Roger Handaa er litt «førstereis» på flyttetur.

– Jeg skal passe godt på både Peder og Trygve, det kan jeg love, ler han. Men på båten på vei til Danmark er det fotoforbud altså!

Det er noen fantastiske karer som virkelig viser den varme siden av ØIF Arendal og alle arendalittene. De er på tur i tre dager for å gi Jesper og Sasha det beste utgangspunkt for å trives og føle seg velkommen når de vender nesen til Norge og Sørlandet. Tre sjarmerende herremenn på tur for å gjøre ØIF Arendal litt bedre!

Peder, Roger og Trygve har ligget i hardtrening og er klare for tunge løft i Danmark:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roger passer på at inntaket er sunt og i små porsjoner…


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peder er ansvarlig for stemningen i bilen. Han tror at et par boller kan gjøre godt for humøret på tur!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trygve synes det var for tidlig med påfyll og at alternativene ikke var sunne nok!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skikkelig god stemning på vei til Danmark!