Martin Lindell: – Jeg har det helt fantastisk i Arendal! – ØIF Arendal
Trives i Arendal

Martin Lindell: – Jeg har det helt fantastisk i Arendal!

Han har vært i Arendal i 3 uker nå. Og selv om han ennå ikke har fått sin egen bopel trives han som plommen i egget. - Jeg har det rett og slett helt fantastisk og trives svært godt i min nye by, Arendal. Maken til gjestfrihet som det jeg har møtt her, det skal man lete lenge etter, det kommer både spontant og overbevisende fra storskytteren fra Sverige.

– Jeg har vært her i snaue tre uker. Og det har vært noen fantastiske uker, skryter Martin. Han har mye godt å si om sine lagkamerater. Det vil si de han har truffet så langt.

– Kenny (Ekman, red. anm) har virkelig tatt godt vare på meg den første tiden. Hjulpet med med å finne meg til rette. Både i håndballøktene og treningene og ikke minst i alt utenfor håndballbanen. Alt fra praktiske ting som å få norsk personnummer til å finne frem i byen. Han har virkelig vært til stor hjelp.

Martin Lindell føler seg godt verdsatt av klubben spillere og trenere.

– Jeg har vært i Arendal og sett to av kampene i våres. Fra utsiden virket det til å være et veldig godt samhold i spillegruppa. Når jeg nå har fått anledning til å oppleve dette fra innsiden, kan jeg bare bekrefte at akkurat slik er det. Fantastiske lagkamerater som gir gode tilbakemeldinger og heier på hverandre i treningssituasjon. Det er sånt som gir trygghet og skaper det beste miljøet for utvikling. Jeg gleder meg til å komme ordentlig på plass.

For han har ennå flyttet inn i egen bopel.

– Jeg har sett på noen leiligheter og det nærmer seg en beslutning. Det er jo så mange flotte alternativer i denne byen. Arendal ligger så fantastisk til og med en skjærgården som kan ta helt pusten fra en. Det er virkelig en by det er lett å bli glad i.

Han har også mange godord om klubbens hjemmearena og fasilitetene i den.

– Sparebanken Sør Amfi er helt fantastisk. Treningsanlegget er noe av det aller beste. Alle tilbudene rundt arenaen er imponerende med beachhåndball, beachvolleyball, treningssenter og alt.

Fornøyd med treneren er han også. Men det skulle bare mangle for han hadde gjort sine undersøkelser på forhånd.

– Ja, det er riktig. Jeg har sjekket litt med spillere som jeg kjenner og som har trent under Marinko selv. Og jeg kan bekrefte at Marinko er akkurat så god som hans renommé. Han er ikke stille, han er på deg og krever utvikling. Samtidig så viser han at han bryr seg om hver enkelt spiller. Jeg liker virkelig å trene under hans ledelse.

Nå går både Marin og klubbens øvrige spillere inn i en tøff egentreningsperiode uten felles håndballøkter. Og først i slutten av juli plukkes håndballen ut av skapet igjen. Da starter en intens måned med forberedelser før sesongen går i gang 9. september mot Falk Horten i Sparebanken Sør Amfi.