Ny ØIF Arendal-bil levert av Gromstad Auto! – ØIF Arendal

Ny ØIF Arendal-bil levert av Gromstad Auto!

Klubbens bilsponsor er Volkswagen og Gromstad Auto. Og nå har klubbens daglige leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, også "sikret seg" en bil fra klubbens sponsor. En Volkswagen Passat GTE, altså en hybrid. Og bilen skal om ikke lenge bli en hel "ØIF Arendal"-bil i klubbens farger.

Salgssjef for Volkswagen, Lars Gommerud, overleverte siste tilskudd i ØIF Arendals bilflåte til klubbens daglige leder. Og det var to fornøyde karer som gledet seg over godt samarbeid.

– ØIF Arendal er lojale til den sponsoravtalen vi har. Og vi i Gromstad Auto  setter stor pris på at klubbens ansatte, dugnadsmedarbeidere og andre tilknyttet klubben er flinke til å bruke oss når de skal handle bil, det forteller Lars.

– Det er viktig for vår troverdighet i sponsormarkedet at vi bruker våre samarbeidspartnere og at det er godt synlig. Det er jo den samme lojaliteten vi ønsker tilbake av våre sponsorer, forklarer Bjørn-Gunnar.

Dessuten har både klubb og sponsor noen spennende planer med ØIF Arendal-bilen. – Det er korrekt, sier Lars. Men så mye mer vil han ikke si ennå. Vi skal ha et planleggingsmøte i august. Når det er på plass, gleder vi oss til å fortelle om kampanjen som er på gang. Det kommer litt hemmelighetsfullt fra salgssjefen.

ØIF Arendals daglige leder gleder seg til å kjøre hybrid bil.

– Jeg har prøvekjørt en tilsvarende bil. Det var en fantastisk følelse. Her er det alle muligheter som ligger i det å ha elektrisk bil, med en rekkevidde på 50 teoretiske kilometer. Og når behovet er der kan bilen settes over i hybrid kjøring. Med lavt forbruk og lang rekkevidde. Og skulle det være behov for noen ekstra hestekrefter, da settes bilen i GTE-modus. Wow, da sparker den godt unna, forklarer en forventningsfull daglig leder.

Her er link til informasjon om Volkswagen Passat GTE

Her er link til Gromstad Auto

Her er link til TV2s program «Broom» sin test av VW Passat GTE