Profilsenteret pynter opp i kafeteriaen i Sør Amfi! – ØIF Arendal

Profilsenteret pynter opp i kafeteriaen i Sør Amfi!

Gunnar Samdalen Witzøe i Profilsenteret overrasker stadig med nye flotte måter å profilere ØIF Arendal-gutta på. Nå har han levert fantastiske lagbilder fra hele epoken i Sparebanken Sør Amfi. Bildene er laget i glass med DNA-fargene sort og rødt som stolper i bakgrunn. Profilsenteret anbefaler vi på det varmeste!

– For noen fantastiske bilder, kommer det kjapt fra personellet i kafeteriaen. – Dette er med på å gi spisestedet et sportslig ØIF Arendal-preg. Imponerende flott.

Det er altså lagbildene for perioden fra klubben flyttet opp i Sparenbanken Sør Amfi som Gunnar og Profilsenteret har gjort stas på på en fantastisk måte. Og neste gang du er i kafeteriaen må du kikke ekstra godt etter!

Tusen takk Gunnar og alle på Profilsenteret – vi er glad vi er på lag med dere!