Marinko Kurtovic: – Kristoffers utvikling vil «skyte» i været! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Kristoffers utvikling vil «skyte» i været!

ØIF Arendals hovedtrener, Marinko Kurtovic, tror Kristoffer Pedersens utvikling vil skyte i været nå som han er 100% med i klubbens A-lag. - Det viktigste Kristoffer må legge seg på minne nå, er tålmodighet. Han har alle muligheter til å bli så god han vil, men det krever tålmodighet, er formaningen fra treneren.

Marinko Kurtovic mener at ØIF Arendal har gjort svært god investering i sitt samarbeid med Kragerø. Og han tror at de to klubbene allerede er langt på vei til å få til det som har vært målet med samarbeidet. At Kristoffer Pedersen tilbys elitekontrakt og «innlemmes» 100 % i klubbens elitestall mener han er et godt bevis på det.

– Det opplegget som vi har gjort med Kragerø bærer nå frukter. Kristoffers utvikling og de muligheter han nå får i ØIF Arendal er et godt bevis på dette.

ØIF Arendals dyktige hovedtrener er kjent for å la yngre spillere få slippe til. Og nå tror at Kristoffers utvikling vil «skyte» i været.

– I og med at han nå skal følge oss fra starten av sesongen. Deltar i hele oppkjøringen og får prøve seg mot landets beste herrehåndballspillere, så sier det seg selv at utviklingen vil komme. Men det gjelder å ha tålmodighet. Det er hardt arbeid og bare det som gir resultater over tid.

Kristoffer har imponert Marinko den tiden han allerede har vært i ØIF Arendal.

– Han er eksplosiv og rask. Han har et godt skudd. Mann mot mann er han både klok og god. Han gjør sine saker godt i både kontra og ankomstspillet. Nå må han jobbe med fysikken. Han er nødt til å bli sterkere og kanskje også litt tøffere i spillestilen. Og dette skal vi selvsagt hjelpe han med, forklarer han.

– Kristoffer har svært gode håndball-aner. Hans pappa, Boye Pedersen, er jo en lokal håndball-legende. Og vi gleder oss over at Kristoffer har tatt opp hans arv. Nå håper vi at denne muligheten som Kristoffer får skal inspirere flere håndballtalenter fra Kragerø. På sikt skal det komme flere talenter og eliteseriespillere fra det gode samarbeidet, avslutter Marinko optimistisk.