Henning Nygaard: – Dette er fantastisk for Kragerø også! – ØIF Arendal

Henning Nygaard: – Dette er fantastisk for Kragerø også!

Han har vært en av arkitektene bak samarbeidet mellom ØIF Arendal og Kragerø. Nå gleder han seg på vegne av hele håndballen i Kragerø over at en av byens stolte håndballgutter har tatt steget helt opp i eliteserien. Kragerøs daglige leder, Henning Nygaard, er tydelig stolt over egen klubbs talentutvikling!

– Det er usedvanlig flott at vi har klart å utvikle et av byens håndballtalenter til aller øverste nivå i Norge, det kommer entusiastisk og ekte fra Kragerøs daglige leder. Ikke minst er han glad for at Kristoffer samtidig skal være endel av Kragerøs herrelag kommende sesong.

– Samarbeidsavtalen vi har gjort med ØIF Arendal åpner nettopp for denne type løsninger. Nå kan Kristoffer få trene og spille på aller høyeste nivå i Arendal. Samtidig så blir han igjen i egen klubb, til inspirasjon og glede for lagkamerater han har spilt med hele sin håndballkarrière så langt. Dette er så bra det kan få blitt.

Henning Nygaard håper at det er flere av Kragerøs talenter som skal la seg inspirere til av den utvikling og den veien som Kristoffer har gjort.

– Nå håper jeg at alle håndballspillere i Kragerø ser at man kan bli god i egen klubb og få muligheter til å prøve seg på høyere nivå når tiden er inne. Dette kommer til å hjelpe oss i vårt fremtidige arbeid med Kragerøs rekruttering!

Kragerø Blad om samarbeidsavtalen 

Varden om Kragerø og ØIF Arendal

Agderposten om Kristoffer da kan da han kom til ØIF Arendal