Nå har han vasket ut to vaskemaskiner! – ØIF Arendal

Nå har han vasket ut to vaskemaskiner!

Han gjør en fenomenal jobb for ØIF Arendal, Trygve Røisland. Hver eneste dag vasker han treningstøy, drakter og utstyr for at håndballgutter skal komme til helt rent tøy når treningene starter. Nå har han vasket ut to vaskemaskiner!

Og det er absolutt ikke noen billigmaskiner som har knefalt for en av ØIF Arendals viktigste medarbeidere! Det er solide maskiner fra selveste hovedsponsor for Grundigligaen, Grundig. Men selvsagt stiller samme sponsor opp med nye modeller.

– Jeg er utrolig godt fornøyd med både vaskemaskiner og tørketromler levert fra vår flott sponsor, skryter Trygve. For anledningen lett antrukket.

– Det blir varmt i rommet hvor det går to vaskemaskiner og to tørketromler hele døgnet. Det er helt sikkert.

Så nå kan han glede seg over helt nytt arbeidsutstyr og håndballgutter i ØIF Arendal kan «skjemmes bort» litt mer…