Kenneth Pedersen reiser til Trondheim – ØIF Arendal

Kenneth Pedersen reiser til Trondheim

En av målvaktene som har stått i køen bak Cesar Almeida og Åsmund Strat heter Kenneth Pedersen. Neste sesong skal målvaktstalentet som kom til ØIF Arendal før årets sesong, til Trondheim for å studere og da blir det også håndballspill i Trønder-hovedstaden.

– Jeg har hatt det veldig bra i Arendal og i klubben. Men fra høsten skal jeg studere i Trondheim og derfor reiser jeg nordover, forklarer den sympatiske målvakten.

Hans definitive høydepunkt denne sesongen var da han fikk være med til Bergen i sluttspillet mot FyllingenBergen. Kampen ØIF Arendal måtte vinne for å gå videre fra kvartfinalene.

– Da vi snudde kampen i Bergen, det var bare så utrolig moro. Jeg er stolt av å ha vært med å vinne i Bergen. Og hvilket fantastisk sluttspill det ble for ØIF Arendal etterpå. Det var virkelig gøy å være endel av det spesielle eventyret.

Han har lyst til å bli en av de beste målvaktene. Men akkurat nå går studiene foran. Og selv om han ennå ikke vil røpe hvilken klubb det blir i Trondheim, så utelukker han ikke en retur til Arendal i gang i fremtiden.

– Jeg har trivdes aldeles fortreffelig i Arendal. Både i klubb og by, så du skal ikke se bort fra at jeg dukker opp her igjen. Enten det er som ØIF Arendal-spiller eller kanskje på et rivaliserende lag. Vi får se, han ler litt mens smilet tegner seg i hele hans ansikt. Det er tydelig at han har hatt en god tid her sør.

Og alle i ØIF Arendal ønsker den sympatiske målvakten lykke til i nye utfordringer. Han kom fra Molde (2. divisjon) i fjor og har etterlatt seg et solid inntrykk på sine lagkamerater.