Per Carsten:- Vi er klare for årets «happening»! – ØIF Arendal

Per Carsten:- Vi er klare for årets «happening»!

Lørdag "braker" det løs. Et av årets høydepunkt dersom du er spiller, frivillig, sponsor, ansatt eller tillitsvalgt i ØIF Arendal! Det er klart for den tradisjonelle sommerfesten. - Ja, dette er årets "happening", forklarer ØIF Arendals arrangementsjef Per Carsten Michelsen. Han gleder seg til å ta i mot over 140 gjester på Clarion Tyholmen Hotell.

Dette er kvelden hvor vi gjør stas på alle de som gjør litt ekstra for at ØIF Arendal skal kunne spille topphåndball på aller høyeste nivå i Norge. Kvelden hvor vi ønsker å fortelle sponsorer hvor viktige de er for oss. Dugnadsmedarbeidere får «litt igjen» for alle de timene de legger ned i jobb for klubben i sitt hjerte i løpet av sesongen. Og for «mingling» mellom alle disse og klubbens innerste kjerne, spillerne, ansatte og klubbens styre.

– Vi har rett og slett en sosial sammenkomst hvor vi på denne måten ønsker å gjøre stas på «våre», forklarer Per Carsten. Det blir kos og samhold med fantastisk mat fra Clarion Tyholmen Hotell.

Litt underholdning blir det også.

– Selvsagt blir det god underholdning. Vår og hele Arendals Johnny Sandåker kommer og underholder på sitt fantastiske vis. Og så må vi ikke glemme spillernes quiz.

Spillegruppa er delt inn i ulike grupper og foran hver kamp har Per Carsten laget quiz hvor de beste fra hver runde samler opp poeng gjennom sesong. På lørdag skal vinnerne kåres.

– Du har sikkert hørt om amerikansk uttagning? Vel, jeg har lagt opp til en amerikansk avslutning, Per Carsten er både humrer og er hemmelighetsfull. Her er det bare å vente til lørdag for å se hva han har planlagt.

– Vi gleder oss til å få alle de 143 gjestene til bords på lørdag. Vi har all grunn til å feire oss selv. Selv om sesongen ikke startet så bra, så endte den allikevel på fantastisk vis. Og vi tør feire oss selv selv om det ikke ble pokaler i år. De kommer allerede neste sesong, det spår festsjefen selv, Per Carsten Michelsen.

PS; Lyst på hotellrom til lørdagens fest og ikke bestilt hotellrom ennå?

Det kan du gjøre ved å følge denne linken