Svermen: – Nå er det mange som blir glade! – ØIF Arendal

Svermen: – Nå er det mange som blir glade!

- Dette er vårens beste nyhet for min del, det er Svermen styremedlem Kari Sunde som er i "skyende" over den fantastiske nyheten - Kenny har signert ny 2-års kontrakt. - Det er fordi Kenny er Norges beste forsvarsspiller og utrolig viktig for ØIF Arendal, sånn forklarer hun kommentaren i det spontane jubelbruset!

– Kenny er veldig viktig for laget. Og han er veldig viktig for oss supporterne. Han er virkelig en likanes fyr og med et virkelig stort hjerte for alt han driver med. Dessuten er han utrolig flink til å takke oss supportere og vise at at vi også er viktig for det gutta gjør på banen. Sånt er gøy, forklarer Svermen-Kari engasjert.

– Ofte blir banens beste kåret ut i fra antall scoringer og prestasjoner som spillerne gjør i angrep. Kenny er eliteseriens beste forsvarsspiller. Vi legger alltid merke til hans fantastiske innsats og fightervilje. Den er enormt stor. Han gir alltid 100% i alle situasjoner og uansett.

Det er tydelig at det er en av Svermens favoritter som har satt signaturen på ny ØIF Arendal-kontrakt.

– Kenny har blitt en nær venn av meg. Dette var vårens beste nyhet for min del. Jeg tør ikke tenke på hva som hadde skjedd om han skulle forlatt klubben. Men akkurat det slipper Kari og Svermen å tenke så mye på, for nå er Per Kenny Ekman klar for 2 nye år i ØIF Arendal-drakten, minst!