Marinko: – Kenny er en av bærebjelkene som kan ta oss helt opp i toppen! – ØIF Arendal
Glad for klassesignering!

Marinko: – Kenny er en av bærebjelkene som kan ta oss helt opp i toppen!

- Det kjennes som om vi har signert en lokal spiller. Kenny er utrolig populær blant fansen i Arendal, kommer det fra hovedtrener Marinko. Og det virker som han er populær hos klubbens trener også. For hør bare her: - Han er en spiller som alltid går foran, En som blør for drakten. En sånn spiller man elsker å ha på trening, sånn fortsetter han skrytet om forsvarsgiganten.

– Kenny er enormt viktig både på treningene og på kampene. Han går alltid foran. Dyktig til å gi veiledning til klubbens yngre spillere. Han tar stort ansvar og stiller alltid opp.

Marinko beskriver Kenny som en av lagets bærebjelke og med spisskompetanse som klubben er helt avhengig av dersom man skal vinne titler.

– Han er rett og slett en spiller man elsker å ha i laget og en spiller man absolutt ikke ønsker å se på motstanderens lag. Han har et enormt engasjement. Han er en forsvarsklippe.

– Ja, noen ganger er han kanskje litt for stort engasjement også, Marinko smiler lurt til sin egen kommentar. – Noen ganger glemmer Kenny at han er en veileder og da kan det gå litt varmt. Men sånt går som regel fort over, ler han.

– Kenny har en fantastisk «attityd». Uansett om det er trening eller kamp. Det gjør at treningene blir bedre. Og som trener er jeg superstolt av at han har re-signert for klubben. Det betyr at vi kan bygge videre på det laget vi har.

– Kenny blør for drakten. Han gir alt for laget og klubben og han setter laget først. Noe ikke minst årets sluttspill har vist. Han spilte utrolige 9 kamper med prolaps. Det viser at han er «gal». Og det viser hvor mye laget betyr for han. Og hvor mye han er villig til å ofre for drakten.

– Min påstand er at dersom Kenny hadde tålt å spille hele den andre kampen i sluttspillet mot Elverum, så hadde vi vunnet. Når han var på banen hadde vi fullstendig kontroll på Elverum i vårt 5-1 forsvar. Da avbrekket kom, så tålte vi ikke det. Kenny er en fantastisk håndballpersonlighet. En vi er glad for å ha i ØIF Arendal.

Makan til attest fra egen trener skal man vel lete lenge etter?