Kenny: – Jeg stortrives i laget og alt som skjer i klubben om dagen! – ØIF Arendal

Kenny: – Jeg stortrives i laget og alt som skjer i klubben om dagen!

Han er sprudlende glad og gleder seg til to nye sesonger i ØIF Arendal. - Jeg er veldig glad for å ha signert en ny 2-års kontrakt. Jeg gleder meg til å stå på for klubben i mitt hjerte. Nå skal vi sloss om titler og ikke minst kvalifisere oss til Champions League, kommer det fra hovedpersonen selv.

Det er mange angrepsspillere rundt om i elitelagene i Norge som helt sikkert kunne tenke seg at Kenny hadde fortsatt sin håndballkarrière på utsiden av Norge. For hans enormt gode og tøffe forsvarsspill er viden kjent. Men sånn blir det heldigvis ikke.

– Jeg stortrives i laget og alt som skjer i klubben om dagen. Jeg er superglad for å ha signert en ny kontrakt med ØIF Arendal. Dette er klubben i mitt hjerte.

Han legger ingenting i mellom når han skal beskrive sine følelser ovenfor klubb og ikke minst supporterklubben Svermen. – Vi har Norges beste supportere. Svermen er bare helt fantastiske. De betyr så mye for oss spillere. De kommer å heier på oss over hele landet, ja selv når vi spiller i utlandet dukker den fantastiske gjengen opp. Jeg er så stolt av å representere en klubb med så fantastiske supportere, superlativene sitter løst når Kenny prater om Svermen.

Hvilke ambisjoner har klubben lov til å ha kommende sesonger Kenny? For det første så har klubben signert opp stammen i laget. Det har vært viktig. Dessuten har vi fått to reelle forsterkninger. Jesper Munk er en superspennende og riktig god strekspiller. Han er også en god forsvarsspiller og jeg gleder meg til å gjøre ØIF Arendal-forsvaret uinntakelig sammen med dansken, sier Kenny med et kjempestort smil.

– Dessuten har klubben også signert en storscorer fra svenske elitehåndball, nemlig i Martin Lindell. Han kommer til å bli en «hitt» i norsk hådnball. Bare vent å se, spør Kenny. – Vi har virkelig forsterkes oss på de områder hvor vi har hatt det største behovet.

– Vi har store ambisjoner for neste sesonger, vi skal opp å sloss om titler. Og selvsagt er den store drømmen å få Champions League-sirkuset til Arendal. Det ville vært en fantastisk prestasjon.

Det er lett å forstå at Kenny Ekman gleder seg til neste sesong.

Men du skal ikke «bare» våre håndballspiller? – Neste to årene skal jeg også jobbe i klubbens administrasjon. Med sosiale medier og med klubbens nyopprettede håndballakademi. Jeg gleder meg stort til å være ambassadør for dette opplegget. Og jeg gleder meg ikke minst over at det er et samarbeid med Svermen.

Han har stor tro på fremtiden i ØIF Arendal og han har ikke minst tenkt til å være en aktiv del av klubbens videre utvikling. Eller som de sier i ØIF Arendal om dagen: «Litt bedre hver gang vi møtes»!