Kenny Ekman klar for to nye år i ØIF Arendal-drakten! – ØIF Arendal

Kenny Ekman klar for to nye år i ØIF Arendal-drakten!

Så er det endelig klart, Kenny Ekman har signert en ny 2-årskontrakt med ØIF Arendal. Det betyr at alle motspillere i eliteserien kan se frem mot mye godt forsvarsspill fra svensken også kommende sesonger. Kenny har blitt en svært populær spiller på Sørlandet og for mange har han blitt nærmest som en arendalitt å regne. Nå skal han også jobbe i klubbens administrasjon!

Dette er Kenny Ekmans tredje signering med ØIF Arendal. Den populære svensken har nærmest blitt som arendalitt å regne, i alle fall om du spør Svermen. Men som språket rask avslører så vokste Kenny opp i Sverige, nærmere bestemt i Ludvika i Dalorna, tre timers kjøring rett øst for Kongsvinger.

Kenny startet med håndball som tolvåring i nettopp Ludvika hondbollsforening. Deretter gikk han til Trelleborg før han satte kursen ut i Skagerak og til danske Faborg HK. Men med overgangen til ØIF Arendal stoppet håndballnomadetilværelsen, i Arendal trives han så godt at han altså har skrevet sin tredje kontrakt for klubben. Med det er han bundet opp til sommeren 2019, minst!

Kenny skal ikke bare være håndballspiller kommende sesong. Han er nå også ansatt i klubbens administrasjon og skal jobbe bl.a. med sosiale medier. Det vil i utgangspunktet si Facebook. Instagram, Twitter og SnapChat. Til nå har klubben gjort en stor investering i Facebook og nettsidesatsningen. Nå følger man altså etter med Instagram, Twitter og SnapChat.

Kenny skal også være ambassadør for klubben nye satsing på håndballakademi. Fra høsten vil håndballtalenter fra hele Norge bli invitert på «SuperWeekend» i Arendal, hvor de skal trenes av og få innblikk i elitespillernes hverdag. Og selvsagt overvære kamp. Dette er et samarbeid mellom ØIF Arendal og Svermen og hvor Kenny skal være klubbens prosjektleder.