På tur for å lære opp «motstanderne»! – ØIF Arendal

På tur for å lære opp «motstanderne»!

I helgen har arrangementssjef, Per Carsten Michelsen, tatt med seg en god gjeng fra dugnadsmedarbeiderne til Sandnes Håndballklubb for å lære dem hvordan man mest effektivt skal legge "Champions League-gulvet". Trygve Røisland, Peder Brannmann, Helge Parnemann, Jørn Holmestrand, Bjørn Bratlie, Arnor Nilsen, Jan Petter Sørensen, Øyvind Pedersen har alle vært med på turen.

Nyopprykkede Sandnes Håndballklubb har gått til innkjøp av nytt gulv. Og for å lære hvordan man mest effektivt skal legge gulvet har de «leid inn» ØIF Arendals fantastiske dugnadsgjeng. Og klubbens arrangementssjef skryter uhemmet av sine medhjelpere.

– Dette har vi fått skikkelig «dreis på» etter flere sesongers trening i Sparebanken Sør Amfi, forklarer han. – Hadde det vært NM i legging av Champions League-gulv, hadde mesterskapet blitt med oss til Arendal, det kan jeg love!

I Sandnes var de godt fornøyd med den assistanse som ØIF Arendal bydde på. Noe som også kommer klart frem av bildene. Riktig så sosialt har det også vært, i alle fall om vi skal tro på «ryktene».