Peter K. Bertelsen: – Det er en kapasitet på den internasjonale scene! – ØIF Arendal

Peter K. Bertelsen: – Det er en kapasitet på den internasjonale scene!

Daglig leder Peter K. Bertelsen i rådgivningselskapet Best Way Management har vært den som introduserte Luka Panza og ØIF Arendal for hverandre. Han er mektig imponert over både trener og ØIF Arendal.

– At det har lykkes ØIF Arendal å få Luka Panza til klubben og med den bakgrunn og den CV som han kan vise opp, det forteller hvilken troverdighet ØIF Arendals prosjekt har i håndball-Europa, skryter dansken som også har fortid som hovedtrener i Larvik Håndballklubb.

Og mange vil kanskje tro at det var Marinko Kurtovic som banket skulderen til Luka Panza, men sånn var det altså ikke.

– Peter K. Bertelsen og Best Way Management har gjort en strålende jobb både for klubb og trener, skryter ØIF Arendals hovedtrener Marinko Kurtovic.

Peter K. Bertelsen var i Arendal i forrige uke og møtte klubbens ledelse.

– Jeg vet at «håndballnerdene» i klubben kjenner kapasiteten til Luka Panza, men kanskje er ikke byens befolkning for øvrig klar over hvilken kapasitet som kommer. Man skal huske at det er en kapasitet for den internasjonale scene, skryter dansken.