«Hardhausen» Kenny opereres i morgen etter 9 kamper med prolaps! – ØIF Arendal

«Hardhausen» Kenny opereres i morgen etter 9 kamper med prolaps!

ØIF Arendals forsvarsklippe, Kenny Ekman, har spilt hele sluttspillet med to prolaps i ryggen. Og i en situasjon der de fleste av oss ville ha valgt horisontal stilling i sengen, har hardhausen spilt topphåndball på absolutt høyeste nivå.

Han har ikke sett særlig sprek ut i det siste. Nærmest krypt rundt i gangene i Sparebanken Sør Amfi og kun i små minutter av gangen har han klart å sitte stille. Nå gleder tøffingen seg til operasjon.

– Jeg gleder meg vel egentlig ikke til å operere. Jeg gleder meg til å bli kvitt smerten. Nå har det vært endel uker med vondt og lite beveglighet og det har gått reelt utover nattesøvn, forklarer Kenny. Han er å observerer på treningen etter å ha fått permisjon fra sykehuset hvor han ble lagt inn tidligere i dag.

– De har fortalt at det kommer til å bli to-tre tøffe dager med mye vondt i ryggen etter operasjon. Men stort verre enn det har vært kan det neppe bli. Så det skal jeg tåle.

Totalt spilte Kenny utrolige 9 kamper i sluttspillet med prolaps! Nå ser han frem til å bli frisk.

– Det tar rundt 6 uker etter operasjon før jeg kan starte smått med håndballkast. Jeg har sterk treningsvilje og kommer raskt tilbake. Men de «kutter» i muskler i ryggen som må få tid til å vokse seg sammen igjen. Så litt tid tar det.

Men sesongåpningen er ikke i fare? – Nei, den er ikke i fare. Jeg skal spille 60 minutter om det er opp til meg!

Jaså, lurte jeg deg nå? Betyr det at du har til hensikt å skrive kontrakt med ØIF Arendal?

– Jeg trives fantastisk i byen, med lagkamerater og med selve klubben. Og med alt som skjer i klubben om dagen vil det være tøft å ikke ville være endel av dette. Dessuten vet alle hvor godt forhold jeg har til Svermen og alle supporterne. Beslutningen er ikke tatt. Men vi har kommet langt i forhandlingene og både klubb og jeg har ambisjoner om å bli enige. Men akkurat nå er det helsen først.