Nå kan du hjelpe oss å lage «det perfekte arrangement»! – ØIF Arendal

Nå kan du hjelpe oss å lage «det perfekte arrangement»!

Tirsdag 6. juni inviterer ØIF Arendal til sesongens viktigste dugnad! Fra kl. 17.00 til kl. 21.00 er målsettingen enkel - sammen skal vi "tenke" frem DET PERFEKTE ARRANGEMENT i Sparebanken Sør Amfi. Beskrive hvordan nettopp vi ønsker at arrangementet skal se ut i fremtiden!

– Vi kommer nok ikke til å klare å lage det perfekte arrangementet allerede til høsten, forklarer arrangementssjef Per Carsten Michelsen. – Men når vi har beskrevet «det perfekte arrangement», da vet vi at alle steg vi tar etterpå tar oss mot målet, forklarer han.

For selv om ØIF Arendal allerede i dag gjør gode arrangementer, så har den ambisiøse arrangementssjefen større ambisjoner. – Vi har forbedringspotensiale på det aller meste. Og vi ivrer etter å ta det ut. Vi tror at alle våre nære omgivelser vil bli inspirert og motivert av å få lov til å være med på å bestemme hvordan «det perfekte arrangement» ser ut. Og på den måten er med på å bestemme klubbens fremtid. Så dette blir gøy.

Klubben håper også at det skal dukke opp endel nye som vil være med på det fantastiske håndballeventyrer som foregår i Sør Amfi. – Vi trenger mange flere hender og hoder, forklarer administrasjonssjef Ole Aasen. Han står med åpne armer og håper det dukker opp nye ressurser som vil hjelpe klubben mot nye mål.

– I tillegg til å beskrive «det perfekte arrangement» så skal vi jobbe med ideer til prosjektet «full hall». Inneværende sesong hadde vi snaue 1 150 tilskuere i snitt i seriespillet. Sesongen 2017/2018 håper vi at vi skal plusse reelt på disse tallene. Og nå håper vi på alt fra idé til gjennomføringshjelp fra både gamle og nye ressurser. Vi oppfordrer alle til å ta med minst en venn eller venninne, oppfordrer Per Carsten. For vi trenger alle de mennesker som kan og vil hjelpe oss.

– Hver gang vi møtes skal vi bli bedre, kommer det forventningsfullt og offensivt fra karene i administrasjon.

Nå håper de at nettopp du kommer og at du tar med deg en venn eller venninne.

Sparebanken Sør Amfi, tirsdag 6. juni kl. 17.00 – 20.00.
Ole Aasen og hans fantastiske kafeteriapersonell står for pølseservering og noe å drikke til alle som kommer!

Vel møtt!