3 000 måltider på 4 dager! – ØIF Arendal

3 000 måltider på 4 dager!

ØIF Arendals administrasjonssjef, Ole Aasen, og hans personell i kafeteriaen, Monika, Line, Hans, Thomas og Ingrid Amalie har travle dager. De skal servere nærmere 3 000 måltider i løpet av 4 dager. Det er basketball talentskole i Sparebanken Sør Amfi og ØIF Arendals mannskap står for serveringen.

Det ser ikke ut til å ha stresset det flinke personellet nevneverdig. For når ØIFs nettsider er på besøk er det både rolig og tilsynelatende full kontroll. Til og med tid til et «lagbilde» har den blide og arbeidsomme gjengen.

– Vi har god kontroll, forklarer Ole Aasen. Det er i underkant av 200 deltakere som skal bespises mange ganger for dagen. I tillegg til at skoleelevene kommer som vanlig. Så hektisk er det. Men ikke mer enn vi klarer å håndtere. Jeg har nemlig mange dyktige medarbeidere i kafeteriaen, skryter Ole. Og de har det nok mer travelt i pausene på store håndballkamper, skal vi tro samme mann.

Han er også snar til å markedsføre kafeteriaens cateringtjeneste. – Vi leverer mat til store og små selskaper og vi kan levere overtidsmat til firmaer som ønsker det. Ferdig levert på døren, forklarer han.

Så da vet du det. Neste gang du skal ha et selskap. Eller arrangerer noen hvor bespisning er endel av arrangementet, da kan du bruke ØIF Arendals cateringstjeneste og samtidig støtte oppunder driften av håndballklubben.