Spillerne, klubben og Marinko sponsor deler av bussturen til Svermen! – ØIF Arendal

Spillerne, klubben og Marinko sponsor deler av bussturen til Svermen!

Under dagens middag kom det opp et forslag om å bruke kr. 5 000,- fra lagskassen til å sponse supporterbussen til Svermen. Og det tok ikke lange tiden for alle stemte i et ruvende ja! Og da kastet ØIF Arendal-treneren og klubbens leder seg på!

Det er noeN flotte håndballprofiler i ØIF Arendal. Og denne gangen har de virkelig tatt i. Vel vitende om at en busstur for Svermen til Elverum er en dyr affære. Først ute var altså spillerne som donerte kr. 5 000,- fra «botkassen». Deretter lovte Marinko å sponse hver bussreisende med kr. 100,- dersom ØIF Arendal vinner søndagens kamp.

Og klubbens leder, Erik Smedsrud, var ikke dårligere. Han bevilget kr. 2 000,- til Svermens busstur. – Dette er jo helt fantastisk, det sier Svermen styremedlem Kari Sunde. Det er aldeles rørende.

Og skal vi tro Kari, kommer pengene godt med. – Det koster oss rundt kr. 18 000,- for bussturen tur/retur Elverum. Det blir ekstra dyrt fordi vi trenger to sjåfører til den lange turen. Uten disse generøse bidragene ville turen godt med underskudd.

Hun var strålende fornøyd med den generøse gaven fra ØIF Arendal-spillerne og fra klubbens trener. Og nå gleder hun seg til å heie dem frem til sluttspillgull i søndagens kamp.