Det er ikke lov å henge med hode! – ØIF Arendal

Det er ikke lov å henge med hode!

Vi har tapt siste sluttspillfinale og vi har tapt sluttspillgullet. Det er også det eneste vi har tapt. Alt annet har vi vunnet. ØIF Arendal har vunnet troen på en fremtid med Champions League og vi har vunnet sølvet. Det var ikke selvfølgelig etter innledningen på årets sesong.

I dagens kamp ble Elverum et nummer for store. Selv om våre gutter satt et støkk i dem med 4-1 ledelse innledningsvis og nok en gang en taktisk variant fra Marinko Kurtovic som Elverum ikke virket forberedt på.

Deretter var det en stor Elverum dominans. 9-1 til 10-5. Den ledelsen klarte våre gutter aldri å hente inn igjen. Hver gang det lignet på noe, klarte Elverum å svare. Og selvsagt klarte de det. Flere av ØIF Arendalgutta har nå stått nesten hele finaleoppgjøret i tre saumfare finalerkamper. Sånt tar på. Elverum har en langt større spillerstall å rotere rundt på. Vi har visst at vi kan tokte dem. Og du verden hvor nære vi var etter seier i første kamp og ekstraomganger i Sparebanken Sør Amfi.

Sammen med Elverum og publikum i både Elverum og Arendal (med Svermen og Taigan i spissen) har vi gitt Sluttspillet en ny dimensjon. 7 500 tilskuere og tette spennende oppgjør har vist at nå har sluttspillet blitt den viktigste konkurransen i Norge.

Det ble ikke Champions League sesongen 2017/2018. Det blir Challange Cup. Ja, så la oss starte det internasjonale håndballeventyret fra Arendal med å vinne den cupen da! 

Dette er ikke tid for å være deprimert, ikke en gang lei seg.  Dette er tid for å føle på den motivasjon som ligger i det å tape en finale.  Sammen skal vi utvikle ØIF Arendal på absolutt alle områder. Og litt etter litt skal vi spise opp det forspranget som Elverum har på oss og ennå viktigere, det forspranget som danske herreklubber har fått. Ute på banen var det ikke store forskjellen i dette sluttspillet. Vi tror at Elverum bør holde hardt i de pokalene de allerede har vunnet…  det kommer til å bli vanskeligere å vinne flere!