Maksimale forberedelser til avgjørende finale – reiser til Elverum i dag! – ØIF Arendal

Maksimale forberedelser til avgjørende finale – reiser til Elverum i dag!

Marinko Kurtovic legger alle forhold til rette for at ØIF Arendal skal være maksimalt forberedt til søndagens kamp. Allerede i dag lørdag, reiser gutta og de nærmeste i støtteapparatet til Elverum for å forberede seg til finalen.

Bussturen går fra Arendal lørdag kl. 14.00 og Marinko selv blir plukket opp i Sandefjord kl. 16. Deretter har laget innvilget seg en bedre middag på tur til Elverum. Et besøk på Big Horn har laget fortjent på veien både østover og nordover.

På formiddagen på søndag blir det en lett restitusjonsøkt etter frokost. Så blir det tid for litt egentid i rolige omgivelser, før man møter til lunsj og siden et siste taktikkmøte før man spaserer de 200 meterene fra hotellet til Terningen Arena. En kamparena som nok en gang er fullsatt med et forventningsfullt publikum og ikke minst våre egne fra Svermen.

Når klokken blir 18.00 på søndag, er det ca 1,5 time til avgjørelsen faller. Blir det gull og Champions League? Det er i alle fall ingen grunn til å tro at det ikke er mulig. Så langt i oppgjøret er det ØIF Arendal som leder på målforskjell… uten at den er av betydning slik som sluttspillet avgjøres på herresiden!