Årets publikumsfavoritt: Eirik Heia Pedersen! – ØIF Arendal

Årets publikumsfavoritt: Eirik Heia Pedersen!

ØIF Arendals kaptein, Eirik Heia Pedersen, er stemt frem av alle lags supportere til årets publikumsfavoritt sesongen 2016/2017. Det er andre året på rad at en ØIF Arendal-spiller vinner premien. I fjor var det Kenny Ekman som stakk av med den gjeve prisen.

Som en liten trøst for gårsdagens tap i sluttspillets andre finale kom beskjeden om at årets publikumsfavoritt ble ØIF Arendals kaptein. Eirik Heia Pedersen er stemt frem av publikum. Og det forteller samtidig endel om det fantastiske publikum som vi har ikke minst her på Sørlandet. For det som er spesielt morsomt med kåringen er jo at hver supporter kun har en stemme. Så for å vinne må man få mange stemmer fra mange forskjellige personer. Der har vår kaptein «slått» absolutt alle andre i norsk håndball. Vi gratulerer!

Årets dommere 2016/2017:
Kjersti Arntsen – Lørenskog
Guro Røen – Lørenskog

Årets nykommer 2016/2017:
Magnus Fredriksen – Falk Horten

Årets håndballprofil 2016/2017:
Bjarte Myrhol – Skjern Håndbold/NHFs landslag

Årets Grundigligaspiller 2016/2017:
Magnus Abelvik Rød – Bækkelaget

Årets arrangør:
Elverum

Årets lag 2016/2017 er fritt for ØIF Arendal-spillere: