Sparebanken Sør Amfi er utsolgt! – ØIF Arendal

Sparebanken Sør Amfi er utsolgt!

Nå er alle billetter solgt til finalekampen mellom ØIF Arendal og Elverum. Ikke en billetter er å oppdrive. Det blir helt fullsatt. De siste 500 ekstra billettene er solgt. - Det er viktig at folk som ønsker å sitte kommer tidlig, vi har kun solgt uspesifiserte billetter til finalen. Det vil se at de som kommer først får sitte, det er beskjeden fra arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

I Sparebanken Sør Amfi er det omtrent 1 900 sitteplasser. I tillegg er det solgt i underkant av 600 ståplasser.

– Ingen tvil om at dette blir et håndballarrangement for historiebøkene. Med fullsatt hall og nok en gang publikumsrekord for sesongen er det bare å glede seg. Dette blir akkurat så stort som vi hadde håpet på forhånd, han er både glad og spent sjefen for morgendagens arrangement, Per Carsten Michelsen.

– Vi har laget til endel aktiviteter rundt selve kampen. De som kommer tidlig får med seg et trialshow helt i verdenstoppen når Ole Kristian Sørensen inviterer til «oppvarming» på utsiden av hovedinngangen. Det første showet hans starter kl. 17.30. Og grillene har vårt fantastiske mannskap i kafeteria sørget for at er varme allerede fra kl. 17.00. Så det er ingen grunn til å reise hjem fra jobb. Det er bare å møte rett på finaleshow.

– Og like spente som morgendagens to finalelag er jeg sikker på at spillerne på lagene til Grane HU og Larvik Turn HU er. De skal spille pausekamp og de har gledet seg i lang tid. Her kommer vi til å få oppleve idrettsglede så stor som den bare kan være.

Hvordan er det med alle de som har sesong- eller sponsorkort og merkede plasser? – Har du kjøpt sesongkort og fått din plass merket, har du også kjøpt privilegiet det er å ha en reservert plass på store kamper som dette. Så for den gruppen er det ikke noe stress. Plassen er reservert. For uspesifiserte sponsor- eller sesongkort uten merket plass, gjelder imidlertid samme forhold som for publikum for øvrig.  De må møte tidlig for å få sitteplass.

Per Carstens oppfordringer er altså – ønsker du sitteplass skal du møte opp tidlig til kampen!

Finaleprogram 18. mai i Sparebanken Sør Amfi:
17.00        Grillene blir varme
17.30        Trailshow med Ole Kristian Sørensen
18.00       Trailshow 2 med Ole Kristian Sørense
18.45       Kampstart ØIF Arendal vs. Elverum
ca. 19.25  Showkamp Grane HU mot Larvik Turn HU
19.40       2. omgang ØIF Arendal vs. Elverum