Marinko med hyllest til Svermen! – ØIF Arendal

Marinko med hyllest til Svermen!

- Svermen gir oss energi. Hverken jeg eller laget kan hylle Svermen godt nok, det er ØIF Arendals suksesstrener Marinko Kurtovic som helt uoppfordret tar kontakt med ØIF Arendals nettredaksjon med de rosende ordene. - Svermen gir guttene ekstra energi, forklarer han

Det nærmer seg det som vi håper skal være den avgjørende sluttspillfinalen. Men uansett utfall av både denne kampen og en eventuell tredje finale, så har ØIF Arendal snudd det som så ut til å bli en mellomsesong, til en ny sesong med medaljer i pokalsamlingen. Og klubbens suksesstrener gjennom flere sesonger, Marinko Kurtovic, deler generøst på de gode resultatene.

– Når Svermen setter i gang sin fantastiske heiing fra tribunen, med flotte flagg og trommer. Når de bruker all sin stemmeprakt og gjør alt de kan for å gi oss ute i manesjen de beste rammevilkår, så skal de vite at det hjelper. Det påvirker oss direkte i de situasjoner vi skal mestre. Det gir selvtillit, pågangsmot og stolthet. Det gir oss ekstra krefter.

Det skinner igjennom at treneren er stolt av rammene i ØIF Arendal. Og mens han er i ferd med å rose sine supportere opp i skyene, ser det jammen ut som om tårene sprenger på i hans mørke øyne. I alle fall ser det ut som om øynene omgis av fuktighet som om han ikke hadde snudd seg bort, kunne ha samlet seg til en liten tåre eller to… Det er tydeligvis en følelsesfull hovedtrener som gleder seg til å møte en fullsatt Sparebanken Sør Amfi i morgen.

– Vi har brukt for hver eneste mann og kvinne, ja, for den sak skyld både barn og ungdom. Både borte som hjemme. Og kulissene i Elverum var bare fantastiske. Den stemningen som Svermen bød opp i havet av hvite og sorte Elverumsupportere var bare helt utrolig. Og du verden hvor stolt jeg og guttene var da vi så det store ØIF Arendal-flagget de hadde laget og som de førte over alle supporterne våre. Wow, kommer det raskt.

– Jeg vil så gjerne få takke hver og en for den fantastiske jobben som Svermen la ned på Elverum. Og jeg håper at vi tør være like engasjerte i morgendagens finale i Sparebanke Sør Amfi. Det er finale. Det er lov å ta seg ut selv om naboen ser på. Jeg håper hele Sparebanken Sør Amfi bistår Svermen. For Svermen kommer til å levere, akkurat som gutta ute på banen. 

– Tusen takk for at dere finnes og alt dere gjør. Gratulerer med dagen i dag til Svermen og alle med ØIF Arendal i hjerte. La oss håpe vi kan omfavne hverandre i store gratulasjoner i morgen. Selv om det er store fjell å bestige, så skal vi gjøre alt vi kan. Så får vi se hva det holder til, sånn avslutter Marinko sin hyllest med følelser.

Og da er det bare å ta opp utfordringen dere. Møte opp feststemt og med den hensikt å påvirke hjemmelaget positivt, slik som Marinko forteller at vi faktisk gjør!

Finaleprogram 18. mai i Sparebanken Sør Amfi:
17.00        Grillene blir varme
17.30        Trailshow med Ole Kristian Sørensen
18.00       Trailshow 2 med Ole Kristian Sørensen
18.45       Kampstart ØIF Arendal vs. Elverum
ca. 19.25  Showkamp Grane HU mot Larvik Turn HU
19.40       2. omgang ØIF Arendal vs. Elverum