Svermen: – Vi oppfordrer alle til å ta på seg noe rødt! – ØIF Arendal

Svermen: – Vi oppfordrer alle til å ta på seg noe rødt!

Inspirert av Elverums T-skjorte stunt i første finale ønsker Svermen at flest mulig tar på seg noe rødt til den andre finalekampen på torsdag. - Vi vil oppfordre alle til å ta på seg noe rødt. Ja, eller aller helst gå innom Brekke Sport og kjøpe seg ØIF Arendal-drakt da, det er oppfordringen fra Kari Sunde.

– Det ville rett og slett vært helt fantastisk om vi klarte å farge det meste av arenaen i klubbens farger rødt og sort, kommer det entusiastisk fra Svermen styremedlemmet. -Og siden Elverum også har sort, så passer det best om vi bruker rødfargen vår.

Kari Sunde drømmer om en rød Sparebanken Sør Amfi.

– Det ville være helt fantastisk om vi fikk det til. Og det ville være et godt utgangspunkt for å skape stemningsrekord. For nå trenger guttene våre all den hjelp og støtte som vi supportere kan by på. Vi kan virkelig gjøre en forskjell fra tribunen.

Så da er oppfordringen delt – det ville vært feiende flott om mange gjorde som Svermen oppfordrer til. Og stiller i en rød t-skjorte, genser eller annen overdel. Eller kanskje til og med tar seg en tur til Brekke Sport og handler originaldrakten!

Finaleprogram 18. mai i Sparebanken Sør Amfi:
17.00        Grillene blir varme
17.30        Trailshow med Ole Kristian Sørensen
18.00       Trailshow 2 med Ole Kristian Sørense
18.45       Kampstart ØIF Arendal vs. Elverum
ca. 19.25  Showkamp Grane HU mot Larvik Turn HU
19.40       2. omgang ØIF Arendal vs. Elverum