Sluttspillfinalen: 497 «nye» billetter legges ut for salg – ØIF Arendal

Sluttspillfinalen: 497 «nye» billetter legges ut for salg

Ole Aasen har gode nyheter til alle som ikke har fått anledning til å skaffe seg billetter til andre sluttspillfinale ennå. - Vi kommer til å legge ut 497 "nye" billetter for salg i løpet av kvelden eller tirsdag formiddag.

– Disse nye billettene blir de siste billetter vi legger ut for salg. Så alle som har lyst til å se den viktige finalekampen må sikre seg billetter nå, forklarer Ole.

Han har også åpnet for tradisjonelt salg. – Dersom man er ikke komfortabel med nettkjøp, så kan man møte i Sparebanken Sør Amfi i kafeteriaen. Den er åpen både tirsdag og torsdag frem til kampstart. Vi selger billetter der så lenge vi har billetter tilgjengelig.

Billettsalget i kafeteriaen er åpent som følger:
Tirsdag 08.00 – 18.00 (eller så lenge vi har billetter)
Torsdag 08.00 – 16.00 (eller så lenge vi har billetter)

– Vi gjør noen arrangementsmessige tilpasninger til finalen for å få inn flere. Og vi har vært i dialog med samarbeidspartnere for å frigjøre de billetter som ikke ville blitt brukt. Dessverre lar det seg ikke gjøre å få til en helt ny tribune på den korte tiden vi har til rådighet frem til torsdag, det forteller arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen. – Det maksimale antall billetter vi har for salg er 2 500 så nå må alle som vil på kamp, kjøpe billetter på nett eller i kafeteriaen så raskt som mulig, avslutter han.

Og med 2 440 feststemte Sørlendinger og 60 fra Elverum, bør det være fordel hjemmelaget før kampen starter.

Finaleprogram 18. mai i Sparebanken Sør Amfi:

17.00        Grillene blir varme
17.30        Trailshow med Ole Kristian Sørensen
18.00       Trailshow 2 med Ole Kristian Sørensen
18.45       Kampstart ØIF Arendal vs. Elverum
ca. 19.25  Showkamp Grane HU mot Larvik Turn HU
19.40       2. omgang ØIF Arendal vs. Elverum