Hva med en ØIF Arendal sløyfe til fint? – ØIF Arendal

Hva med en ØIF Arendal sløyfe til fint?

ØIF Arendal har inngått samarbeid med Mormora Til Mauritz (!). Altså firmaet som heter nettopp det. Og som resultat av samarbeidet, kan du nå "smykke" deg med flott "tversover"! Torsdag 18. mai, i forbindelse med sluttspillfinalen, kommer de til Sparebanken Sør Amfi med egen stand.

– Men du kan skaffe deg «tversover» før den tid. Da må du gå inn på nettsidene våre, forteller Hanne Bie-Lorentzen selskapets daglige leder. – Vi har sløyfe i alle størrelser, fra de aller minste til de aller eldste.

Her er link til nettsidene

– ØIF Arendal-gutta skal få hver sin flotte sløyfe med ØIF logo. Så håper jeg at mange av dem bruker dem på selveste 17. mai, forteller hun. Noen har kanskje sett at klubbens styreleder og daglig leder allerede har «tyvstartet» med ØIF sløyfe?

Og oppfordringen fra klubben er klar. Alle trenger en ØIF Arendal sløyfe, til dåp, konfirmasjon, fest og bryllup! Og selvsagt til andre høytideligheter hvor finstasen tas på.